Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge är certifierad, auktoriserad Cidesco-diplomerad hud-och spaterapeut samt entreprenör inom skönhet- och hälsobranschen. I hennes blogg får man följa med hemma bland familj, hundar och vänner. Allt från hundpromenader, till renovering, matlagning, jobb, resor och allt som tillhör vardagen.
Annons
Annons

Låt huden få en riktigt skönhetssömn inatt!

Hej på er.

Hoppas ni har det bra. Jo nu har jag fått många frågor om den vintertorra huden för det är precis just det man upplever nu när vädret och temperaturen pendlar för då blir huden alltid i obalans.

Så ikväll och gärna 2 – 3 ggr/ veckan nu under en månad beroende på hur torr du känner dig så ska du göra följande nattliga rutin för att ge huden en riktigt skönhetssömn !

1 – Rengör din hud ( ja självklart ska du göra det varje kväll vilket innefattar rengöring + ansiktsvatten )

Annons

2 – Efter rengöring tar du en ampull ( om du har det hemma, finns kurer på det ) alternativt rikligt med ditt ansiktsserum. Låt detta sjunka in och därefter tar du:

3 – En riktigt närande och återfuktande fuktmask som du applicerar på rikligt i ansiktet ( glöm ej halsen ). Borsta dina tänder och låt masken sjunka in. Därefter masserar du in överflödet av ansiktsmasken och så sover du med detta över natten.

Obs: Ögoncremen ska appliceras runt ögonen och ansiktsmasken ska ej vara runt ögonområdet.

Peela även din hud 1 gång i veckan för att avlägsna de torra hudcellerna vilket gör att du även får bättre effekt av ansiktsmasken.

Annons

Så ge lite extra kärlek till din hud med en riktig skönhetssömn med denna duo kombination.

Kramar Johanna

Annons

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Dela på:
Annons
Laddar
https://johannalindbagge.femina.se/life/tillsammans-mot-cancer/