Hej kära vänner.Tisdag och några rader till er innan jobb, möten och dansträning. Har bland annat inventering gällande lager/showroom som måste vara klart och inventering är rent ut sagt.....så tråkigt!Har gjort många inventeringar i mitt liv, haha på företagen men många tycks försvinna när inventering ska göras, just för att det är så tråkigt. Självklart beroende på hur mycket och hur man måste göra det.Nåväl, nu till något roligare och det är att jag har fått många dm på Instagram om brödet jag tipsat om tidigare. Så kul att ni är så många som gillar det när ni hade bakat det och nu efterfrågade ni receptet igen så det kommer här:Recept på en försvinnande god fillimpa/special ! Du behöver:5 dl Vetemjöl, 3 dl Rågsikt, 2 dl grahamsmjöl, 1 dl linfrön, 1 dl krossat bovete, 1 dl Hirs flingor, i dl solrosfrön, 1 tsk salt, 4 tsk bikarbonat. Hacka gärna lite aprikoser och lägg i lite russin också vilket ger brödet ytterligare en sötma.Blanda alla torra ingredienser först och ta sedan följande:0.5 dl rapsolja, 2 dl mörk sirap och 1 l lättfil. Smörj och bröa två brödformar och häll i smeten i respektive. Sätt in båda formarna i ugnen på 175 grader i 100 minuter.Sedan klart!Du har gott och riktigt saftigt nyttigt som är väldigt omtyckt och som är lätt att slänga ihop! Nu ska jag ta tag i dagen och jag önskar er en fin sådan.kramar johanna