Hej kära vänner. Det har varit fullt ös med utbildningar och jobb och imorgon bär det av till Örebro över dagen och jag ska strax sätta mig och förbereda lite presentation för det, men först vill jag bara titta in till er och visa er receptet igen som många frågat efter gällande mitt favoritbröd som jag brukar baka. Det är verkligen så gott och alla brukar älska det och dessutom är det så lätt att göra så se här så kommer receptet till er nedan. Johanna´s Fillimpa Recept Blanda alla torra ingredienser först vilket är följande: 5 dl Vetemjöl, 3 dl Rågsikt, 2 dl grahamsmjöl, 1 dl linfrön, 1 dl krossat bovete, 1 dl Hirs flingor, i dl solrosfrön, 1 tsk salt, 4 tsk bikarbonat. Hacka gärna lite aprikoser och lägg i lite russin också vilket ger brödet ytterligare en sötma. Ta sedan följande: 0.5 dl rapsolja, 2 dl mörk sirap och 1 l lättfil. Smörj och bröa två brödformar och häll i smeten i respektive. Sätt in båda formarna i ugnen på 175 grader i 100 minuter. Sedan klart! Du har gott och saftigt nyttigt bröd som alla kommer att älska. Så ni måste prova detta för ni kommer älska det! Kramar Johanna