Hej på er. Hoppas helgen har varit bra. I fredags var jag i Göteborg och handplockade magiskt fina kaftaner till webbshoppen och jag längtar efter att få visa er. Ska fotta av dem den 1 april och då får ni smygkika på dem innan de landar i webbshopen som kommer om ca 3 veckor. Sedan gick det i ett i lördags med städning, fix och jobb samt förberedelser av plåtning av världen finaste sångfågel Victoria Rönnefall. Plåtade igår söndags med bästa backup teamet, Linda Fernström ( makeup artist ) Linda Jägerström ( Stylist ) & Mikael Silkeberg (fotograf ) Vilken stjärna hon här! __________________________________________________ Jo, superkul att så många visade intresset för tjejhelgen som jag skrev om i tidigare inlägg. Så bra och det vore så roligt att få träffa er. Låt mig nu styra upp detta tillsammans med behöriga så ska vi nog få till det så prella 4-5 maj nu så återkopplar jag snart. Är lite på språng igen ( inte ovanligt ) men ska faktiskt själv gå och förkovra mig i en föreläsning om de olika färgtyperna av människor som står för olika saker. Kanske ni kommer ihåg att jag skrev om det i tidigare inlägg. Om inte så hittar ni det här: Färgkoder Det är så intressant och jag har haft föreläsningar om det och nu ska det bli kul att förkovra sig lite ytterligare. ________________________________________________________ Lite önskemål på favoritbröd enligt önskemål och det gällde fillimpan som är försvinnande god. Har ni inte gjort den så måste ni göra det. Det är så gott och så uppskattat och hur lätt som helst att slänga ihop så håll till godo igen för här är receptet. Johanna´s Fillimpa Recept 5 dl Vetemjöl, 3 dl Rågsikt, 2 dl grahamsmjöl, 1 dl linfrön, 1 dl krossat bovete, 1 dl Hirs flingor, i dl solrosfrön, 1 tsk salt, 4 tsk bikarbonat. Hacka gärna lite aprikoser och lägg i lite russin också vilket ger brödet ytterligare en sötma. Blanda alla torra ingredienser först och ta sedan följande: 0.5 dl rapsolja, 2 dl mörk sirap och 1 l lättfil. Smörj och bröa två brödformar och häll i smeten i respektive. Sätt in båda formarna i ugnen på 175 grader i 100 minuter. Sedan klart! Du har gott och saftigt nyttigt bröd som alla kommer att älska. __________________________________________________________ Dags att rusa iväg till föreläsning nu men vi ses imorgon igen. Stor kram johanna